Kivilágos Kivirradatig

2012. szeptember 26. 12:10 - Észak-Alföld

Bejegyzés alcíme...

Finom ételek, jó pálinkák, mesés előadások, néptánc és népzene. Ez és még számos érdekesség várja az érdeklődőket, akik szeptember 29-én kilátogatnak a Kivilágos Kivirradatig Fesztiválra.

Kivilágos Kivirradtig_kisujszallas_szoro.jpg

 Hallottunk már több méretű és ízű töltött káposztáról, tyúkos és toros káposztáról és még a végtelenségig lehetne sorolni a káposzta különböző elkészítési módját és megnevezését. Kisújszálláson mindenki lehetőséget kap, hogy elkészítse a kedvenc káposztás ételét a Kivilágos Kivirradatig Gasztronómiai és Néptáncfesztivál keretében.

A Rákóczi utca átalakul vásártérré, helyi őstermelők és kézművesek kínálják portékáikat. A Nagykun klub udvarán egész nap szól a népi muzsika, a kicsik kézműves játszóházban bütykölhetnek, mesejátékot nézhetnek. A nagyszínpadon néptánc csoportok műsorait és sztárfellépőket köszönthet a közönség. Sötétedés után látványos fényjáték vásznául a Városháza szolgál, majd szabadtéri koncerttel zárul a nap.

A főzésen való részvétel és az egész napos program ingyenes!

www.kisujszallas.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr884804036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása