Sóstó Feszt- szárazon és vízen...

2014. július 14. 13:33 - Észak-Alföld 2.

Háromnapos program földön, vízen, levegőben és természetesen a színpadon.

2014. július 18-án ismét megnyitja kapuit a SóstóFeszt! Számos koncert, sportesemény, igazi bulihangulat Nyíregyháza-SóstóFürdőn, a TÓPARTon. A zenés programokon túl jet-ski, wakeboard és fly board showt is rendeznek Sóstófürdőn.  uszo-alkalmatlansagok.jpg

Egy héttel később, július 26-án igazán érdekes dolgokat láthatunk, ekkor rendezik meg ugyanis az Úszó-és repülő alkalmatlanságok tréfás versenyét a sóstói Tófürdőnél. Érdemes tehát meghosszabbítani a tervezett nyaralást, vagy visszatérni erre a programra.
Őrültnél-őrültebb tákolmányokkal készülnek a résztvevők, volt már a vízen korábban űrhajó, tv-stúdió, kémény gólyával, traktor, növények, miegymás. A verseny lényege, hogy valami eszement tákolmányt építsenek a résztvevők, és az eszköz alapja olyan legyen, amit eredetileg nem vízre szántak és persze ne sértse a jó ízlést!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr326496793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása