Cserke Vitéz Napok Borospince átadással

2014. július 15. 14:41 - Észak-Alföld 2.

A VIII. Cserke Vitéz Napok keretében, 2014. július 19-én, 10 órakor kerül átadásra a Szinyei-Merse kastély Borospincéje.

Az egykori Szinyei Merse-kastélyhoz tartozó, 1902-ben épült borospince műemléki védelem alatt áll, mely a Szinyei Merse család szőlőbirtokának központja volt. Ebben a boros pincében készült a híres ürmös bor. A pince hosszú éveken át felújításra várt, míg ez év tavaszán az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program Leader támogatásával megkezdődhettek a renoválási munkák.

Cserke_vitez.jpg

A péntektől vasárnapig tartó rendezvény ideje alatt minden nap déli 12 órakor ágyú dörren a strandfürdő bejáratánál, Cserke Úrhölgyet és Cserke Vitézt is választanak, akik igazi vitézi próbatétel során mérhetik össze tudásukat. Lesz néptánc, harcművészeti és táncbemutató, Fúvószenekari fesztivál, fellép többek között Balázs Fecó, a Bikini...

A rendezvény részletes programja itt érhető el.

 



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr676497459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása