A történelem színpadán – Katonazenekari fesztivál, Szolnok Napja

2014. augusztus 25. 12:44 - Észak-Alföld 2.

Szolnokon már hagyománya van a Katonazenekari Fesztiválnak is, mely a PARTI-TÚRA Szolnoki Szimfonikus Nyár koncertsorozat méltó zárórendezvényévé vált.

2014. augusztus 29. 18.30 h

A Szolnok Napja programsorozat keretében megrendezett nagyszabású szabadtéri koncerten közreműködik a Szolnoki Szimfonikus Zenekar, valamint a Bartók–Pásztory Ditta díjjal kitüntetett Honvéd Férfikar, a XIX. Regionális Katonazenekari Fesztivál résztvevő zenekarai, akik  látványos, show-elemekkel színesített bemutatójukkal szórakoztatják a közönséget.

Szolnok város napját (2014. augusztus 29. - szeptember 1.) annak tiszteletére ünneplik, hogy 1847-ben ezen a napon adták át a Pest-Szolnok vasútvonalat. Számos bel- és szabadtéri programelem színesíti a rendezvénysorozatot, mely minden korosztálynak kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt.
A Szolnoki Regionális Katonazenekari Fesztiválon túl még remek szabadtéri programok lesznek, mint pl. a Senior Maraton, az Alföldi Mézesnap és Méhésztalálkozó, a Civil Kavalkád, valamint a Szapáry utca színes forgataga, melyen megjelennek a Szolgáltató Város, a Magyar Honvédség és a Katasztrófavédelem kitelepített járművei és eszközei is.

Ekkor (augusztus 30.) kerül sor az AGÓRA multifunkcionális közművelődési intézmény ünnepélyes megnyitójára is, mely az Aba-Novák Kulturális Központ új épületeként közösségi, művelődési, oktatási, felnőttképzési és élményfunkciókat lát majd el mintegy 3700 négyzetméteren.

szolnok_katonazen.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr886622715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása