VIDOR Fesztivál, avagy a VIdámság és Derű ORszágos seregszemléje

2014. augusztus 26. 12:14 - Észak-Alföld 2.

A VIDOR Fesztivál ismét felhőtlen kacagást és jókedvet ígér a nyár végére Nyíregyházán.

2014. augusztus 29. - szeptember 6.

Közép-Európa (egyik) legnagyobb világzenei és népzenei fesztiválja immár 13. alkalommal várja a szórakozni vágyókat. A kilenc nap alatt több helyszínen, többszáz programban lubickolhatunk kedvünkre.
A zenei kínálat kimagasló, hiszen külföldi világsztárokkal is találkozhatunk, olyanokkal, mint a világhírű kolumbiai-argentin Che Sudaka, a perui Cumbia All Stars, a Maliról érkező Mamani Keita, az elefántcsontparti Tiken Jah Fakoly, valamint a portugál Toques do Caramulo.
A Fesztiválon igen rangos színházi versengés is folyik. A legkiválóbb hazai teátrumok játsszák az elmúlt évben bemutatott legjobb új vígjátékaikat, az öttagú zsűri Makk Károly vezetésével kilenc díjat ítél oda a legérdemesebbeknek.
A város főtere a Fesztivál idejére az ország legnagyobb mozijává változik, ahol esténként több ezren nevethetik végig a legújabb magyar vígjátékokat.
A Fesztiválon gazdag utcazenei, bábszínházi és képzőművészeti program is várja az érdeklődőket.

A fesztivál részletes programja a www.vidorfest.hu oldalon érhető el.

Vidor Fesztival.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr296622873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása