Sínház a debreceni villamoson

2014. szeptember 12. 12:40 - Észak-Alföld 2.

Újra indul a Csokonai Zenés-Guruló Színházi Páholya, a Sínház! Szeptember 16-án és 17-én utazzunk egyet az 1-es villamos vonalán, a  Nosztalgia villamoson! Nem bánjuk meg.

A korábbi évek hagyományát folytatva a Csokonai Színház ismét nosztalgia-villamosozásra várja mindazokat, akik kíváncsiak a színészek igazán egyedülálló tehetségére. Ne utazzunk csendben magunk elé révedve, vagy az utca unalmas forgatagát figyelve, hisz tehetünk egy attrakciókkal, meglepetésekkel, zenés és még zenésebb produkciókkal színesített kört is szeptember 16-án (kedden) és 17-én (szerdán) 15 és 17 óra között  az 1-es villamos vonalán. Ezúttal nincs szükség se jegyre, se bérletre, csak szálljunk fel a SÍNHÁZ villamosára!

Kíváncsi vagy, hogy mennyire utolérhetetlen Vranyecz Artúr? És milyen étvágyú művész Jámbor József? Szeretnéd látni, Figaro hogyan borotvál a mozgó villamoson, miközben virtuózan énekel? Szeretnéd hallani Marica grófnő hogyan ábrándozik a szerelemről?
Szállj fel a Sínház villamosra!

sinhaz.jpgKép: http://csokonaiszinhaz.hu/

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr136691587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása