Jubileumi Torkos Csütörtök - február 19.

2015. február 02. 13:30 - Észak-Alföld

2015-ben is megszervezik a néphagyományra épülő gasztronómiai akciót. Idén már 10. alkalommal készülhetnek az éttermek a kiemelt bemutatkozási lehetőségre, mi/vendégek pedig már jó előre beírhatjuk a naptárunkba a várt dátumot, február 19-ét, hiszen ezen a napon féláron torkoskodhatunk.

A Torkos Csütörtök apropójából ezen a napon féláron próbálhatjuk ki a magyar vagy akár a nemzetközi gasztronómia remekeit a csatlakozott éttermek bármelyikében. 50 % kedvezményt kapunk az étel- és italfogyasztásból, azaz a teljes számla végösszegéből. Fontos, hogy csak a csatlakozott éttermeknél számíthatunk kedvezményre, ezekről és a további részletekről a torkoscsutortok.itthon.hu oldalon tájékozódhatunk. Fizethetünk készpénzzel és bankkártyával, valamint SZÉP kártyával is (ha az adott étteremben ez egyébként is lehetséges). 

Érdemes már előre helyet foglalni, nehogy lemaradjunk!

Az éttermek itt tudnak csatlakozni az akcióhoz.

tcs.PNG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr187117245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása