Aktív kikapcsolódás, pihentető falusi üdülés, lovaglás... akár mindez egyszerre, Sárrétudvarin!

2015. március 09. 13:02 - Észak-Alföld

Megszülettek a várva várt kisbárányok, így rövidesen újra indul az állatsimogató is a Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégháznál, ahol több szelíd állatot is kéz közelből megismerhetnek a gyerekek.sarret3.jpg

A szállás, a környezet kiváló lehetőséget nyújt a mindennapi stressz levezetésére, családi- illetve baráti kikapcsolódásra, vagy csapatépítő programok lebonyolítására is.
A Lovarda  az év bármely szakában nyitva áll az akítv pihenésre vágyók előtt. Aki nem tud még lovagolni, az se csüggedjen,  itt szakképzett oktatóktól sajátíthatjuk el ezt a tudást. Lehetőség van bértartásra, lovasoktatásra, lovastáborra, lovastúrákra és egyéb rendezvényekre is. A Vendégház pedig kellemes pihenést nyújt az ide látogatóknak!

Többféle program és csomagajánlat közül választhatunk, sőt még hagyományőrző osztálykirándulási programot is létrehoztak a gyermekek számára, melynek keretében kalandosan, változatosan ismerhetik meg a hagyományos magyar kultúrát és életmódot.

Kapcsolódjon ki Sárrétudvarin!

Érdemes figyelni a híreiket is, minden olvasójuk sorsoláson vesz részt.
További információ a www.sarretipegazus.hu oldalon.

sarret_1.jpgsarret2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr957236757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása