Utazás kiállítás és helyi termék vásár Szolnokon

2015. március 25. 14:30 - Észak-Alföld

Idén már 17. alkalommal rendezik meg a Szolnoki Utazás Kiállítás és Vásárt Szolnokon. A program remek kikapcsolódási lehetőséget kínál, érdemes tehát ellátogatni az Aba-Novák Agóra Kulturális Központba 2015. március 27-28-án.

Aba-Novák Agóra Kulturális Központ éA rendezvény széles turisztikai kínálatot sorakoztat fel A rendezvény széles turisztikai kínálatot sorakoztat fel
Aba-Novák Agóra Kulturális Központ é

A rendezvényen bemutatkozik Budapest és Balaton, az Észak-alföldi és Dél-alföldi turisztikai régió, Észak-Magyarország és Tisza-tó széles turisztikai kínálata. A szakmai bemutatkozás kiegészül még külföldi és belföldi díszvendégekkel, tartalmas turisztikai konferenciával és gasztronómiai különlegességek bemutatásával.

Gyermek programok, játszóházak és kézműves vásár is várja majd az érdeklődőket a megújult Aba-Novák Agóra mindkét épületében.
Az épület előtti szabad téren mindkét nap tánc- és sportbemutatókat is láthatunk.

Nyitva tartás: péntek: 11.00-18.00, szombat: 10.00-17.00

 Bővebb információ:

www.szolnoktourinform.hu

agora.jpg

március 27-28-á
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr177302756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása