Elismerés a hortobágyi Fecskeháznak

2015. június 24. 08:51 - Észak-Alföld

zsak.jpgdr. Ruszinkó Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) turizmusért felelős helyettes államtitkára és Erdőháti Ágnes, a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetségének (MISZSZ) elnöke adta át a nemrégiben a "hátizsákos" minősítést igazoló táblát és oklevelet, többek között  a hortobágyi Fecskeház Erdei Iskola és Ifjúsági Szálló részére.

A Fecskeház Erdei Iskola Hortobágy-Mátán, Hortobágy falutól körülbelül 2 km-re található. Az épület kényelmes, tiszta szobákkal, nagy parkkal rendelkezik. A szálláshely akár több napos tartózkodásra is alkalmas, összesen 34 fő elszállásolását teszi lehetővé, ideális kiindulópontként szolgál a puszta megismeréséhez.

A szálláshely április 15. és október 31. között tart nyitva, november 1-től 20 fő feletti csoportokat fogadnak.

Kapacitása :

• 5 db 2 ágyas zuhanyzós szoba

• 1 db 4 ágyas zuhanyzós szoba

• 1 db apartman 2 db 2 ágyas szobával

• 4 db 4 ágyas szoba

Az ifjúsági szálláshelyek "hátizsákos" tanúsító védjegyét a turizmusért felelős minisztérium hozta létre azzal a céllal, hogy garanciát nyújtson a szálláshely szolgáltatás minőségének, megfelelő szakmai színvonalára. A szálláshelyek minősítése a Magyarorzsági Ifjúsági Szállások Szövetsége (MISZSZ) által kidolgozott és a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) által jóváhagyott szakmai szempontrendszer alapján történik, ami alapján a Fecskeház két hátizsákos minősítést kapott. 

És, hogy mi minden vár bennünket idén nyáron Hortobágyon, azt megtudhatjuk ebben az összeállításunkban!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr847569072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása