Korszakváltás a vásárosnaményi Kraszna-híd életében

2015. augusztus 10. 11:21 - Észak-Alföld

dsc_1589.JPG

A térségben egyedülálló, különleges művészeti alkotásnak lehetnek szemtanúi azok, akik mostanában járnak Vásárosnaményban A Kraszna-híd teljesen megújul, hiszen Szűk Norbert, a Korszakváltó Csoport alapítója és képzőművész társai festik ki a Kraszna hidat vásárosnaményi és beregi motívumokkal, természetesen a rájuk jellemző korszakváltó módon.

A hídon megelevenednek a keresztszemes mintakincsekből átvett szimbólumok, de megtaláljuk rajta Vásárosnamény új logóját is. A kifestésnél a helyi művészeti iskola tanulói is segítenek, így Győr, Budapest, Szeged és Sárospatak után Vásárosnaményban is mindenki számára látható lesz a street art egy különleges alkotása. Szük Norbert 2000 óta több mint 120 híres művészeti fesztivált és 30 alkotótábort szervezett itthon és a nagyvilágban egyaránt. Ezek a művészek nem csupán egy szűk réteg elitista kihívásának kívánnak megfelelni, hanem alkotásaik széles tömegekhez szólnak. És ehhez továbbra sem kell más, mint ecset, festék és örökké szárnyaló fantázia...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr467695718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása