Ismert, és elismert Észak-alföldi fürdők

2015. október 06. 11:46 - Észak-Alföld

Szeptember 30-án lezárult az idén első alkalommal megrendezett „Az Év Fürdője” közönségszavazás, amelynek elsődleges célja az volt, hogy ráirányítsa a figyelmet a magyarországi termál és gyógyvízkincsre, illetve az erre épült fürdőkre.

A hajdúszoboszlói Hungarospa lett az abszolút győztes, amely nem csak az ország, de egyben Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, és itt található Közép-Európa legnagyobb épített medencéje is. A szavazásból kiderült, a szolgáltatások minőségével is sokan elégedettek.

AquaPalace_tom.jpgAqua-Palace, Hajdúszoboszló

Az Év Feltörekvő Fürdője 2015 címet idén szintén egy Észak-alföldi fürdő szerezte meg. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ kapta ezt a kitüntető elismerést.

 vmm_1740.jpgCserkeszőlő

A Helyiek Kedvenc Fürdője 2015 címet a tiszakécskei Kerekdombi Termálfürdő (Dél-Alföld) nyerte el. A Kecskemét közelében található, 2014-ben teljesen megújult fürdő egyik különlegessége az 50 fő befogadására alkalmas rönkszauna.

Az egyes kategóriák TOP15-ös listája ITT tekinthető meg.

Valamennyi nyertesnek, és helyezettnek gratulálunk!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr517897250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása