Kispajtások szülei figyelem! Hétvégén gyereknap

2016. május 24. 11:02 - Észak-Alföld

Ha gyereknap, akkor pedig program, program és még több program, melyekből alig győzünk válogatni. A választás megkönnyítése érdekében összeválogattunk az Észak-alföldi események közül néhányat.

vidor_4.JPG

Lássuk hát, mi mindennel várnak bennünket ezen a hétvégén a régióban!

Hortobágy

A Hortobágyi Vadasparkban a gyerekek ingyenesen szafarizhatnak. Míg a Hortobágyi Kézművesudvarban, mely ugyancsak ingyenesen látogatható, „Gyermekolimpián” mérettethetik meg magukat gyerkőceink. A Hortobágyi Nemzeti Park Látogatóközpontjában váltott kézműves tallérral pedig kézműves foglalkozásokon fejleszthetjük kézügyességünket. Ráadásul, szombaton a Hortobágy-halastavi Kisvasút Napja alkalmából nemcsak vonatozhatunk, de előadásokon, ügyességi játékokon vehetünk részt, és finom bográcsos ételeket kóstolhatunk.

Részletek itt: http://itthon.hu/esemenyek/-/netaview/1553453/gyermeknap-a-hortobagyon

Hajdúszoboszló

bikafejes_medence_kicsi.jpg

Gyermeknap alkalmából május 29-én az érdekes műsorok mellett interaktív buburék játszótér, kézműves játszóház, csillámtetoválás, arcfestés és ugrálóvár várja az apróságokat a szabadtéri színpadnál. Ha Hajdúszoboszlóra látogatunk, kihagyhatatlan program a fürdőzés. Jó hír, hogy a strandfürdő (rossz idő esetén az Aqua-Palace élményfürdő) területén is számos műsorral szórakoztatják majd a fürdőző gyermekeket.

Részletek itt: http://itthon.hu/esemenyek/-/netaview/1948753/gyereknapi-programok

Debrecen

A Debreceni Állatkert és Vidámpark május 29-én, 9-18 óráig zenés gyermek zoo partival, játszóházzal, látványetetésekkel, csacsifogattal, állatsimogatóval és kézműves sarokkal teszi felejthetetlenné a napot. Ugyancsak vasárnap a Kölcsey Központban, 11 órától gyermekeink nagy örömére Halász Judit énekel.

svenk.jpg

 

Nyíregyháza

Vasárnap 15 órától Nyíregyházán, a Kossuth téren szórakoztató programok hosszú sora vár bennünket. 18 órától neves hazai fellépők (pl.: Fekete Dávid, Holdviola zenekar) koncertjeit hallgathatjuk. Majd a nap zárásaként, az Ezer Lámpás Éjszakája elnevezésű rendezvény keretein belül világító lufikat engednek el, hogy utat mutasson az eltűnt, eltévedt gyerekeknek.

Szolnok

Szolnokon a Turisztikai és Szabadidő Központ árnyas fái alatt kerülnek megrendezésre a műsorok, a különböző sport-és ügyességi játékok. A felhőtlen szórakozáshoz elengedhetetlen a mini vidámpark, ahol mi is újra gyermekek lehetünk, ha csak rövid időre is. Ha pedig megéheznénk, akkor sem kell messzire mennünk, mert az Ifjúsági Étterem finom ebédet kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Ne maradjatok Ti se otthon! Látogassatok el családotokkal a rendezvények valamelyikére, és élvezzétek az együtt töltött pillanatokat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr838742738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása