TOP 3 szeptemberi gasztrorendezvény Észak-Alföldön

2016. augusztus 30. 11:15 - Észak-Alföld

Szolnoki Gulyásfesztivál, 2016. szeptember 8-11.

Szolnok, Tiszaliget

Szolnokon idén 18. alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Gulyásfőző-és Hagyományőrző Fesztivál. Az ínycsiklandó ételkínálat mellett borok és egyéb italok széles választéka várja a résztvevőket. A gasztronómiai programokon túl magyar népzenei és néptánc bemutatók, kézművesek és minősített áruk kirakodó vására, gyermekprogramok, közönségműsorok is szórakoztatják a vendégeket.

www.magyargulyas.hu

szolnoki_gulyasfesztival3.JPG

 

Hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztivál, 2016. szeptember 9-11.

Hajdúszoboszló, Szent István park 1-3.

Hajdúszoboszló őszi gasztrokulturális rendezvényén a bio alapanyagokból helyben készült ételkülönlegességek és a kiváló magyar pincészetek borai kerülnek a figyelem középpontjába.

A fesztivál három napján a vendéglátók pultjainál kizárólag bio élelmiszerekből készült ételek bő választékából választhatnak az idelátogatók. A finom falatokat az ország különböző tájairól érkező vörös, fehér és rosé borokkal kísérhetik le a vendégek. A rendezvényt népzenei és néptáncbemutatók, könnyű- és komolyzenei koncertek, valamint a bio életformát népszerűsíthető kísérőprogramok teszik még érdekesebbé.

www.hajduszoboszlo.hu

hajduszoboszloi_bioetel-_es_borfesztival_1.jpg

Debreczeni ZAMAT Fesztivál, 2016. szeptember 23 - 25.

Debrecen - Nagyerdei Stadion - Északi rendezvénytér

Igazi kikapcsolódást jelentő gasztronómiai program, mely Debrecen legkiválóbb éttermeinek kínálatával vár minden érdeklődőt. A rendezvényen résztvevők megkóstolhatják az ország legjobb pálinkáit, valamint a hazai könnyűzenei élet legjobbjainak éjszakába nyúló koncertjein vehetnek részt.

www.zamatfesztival.hu

 debreczeni_zamat_fesztival3.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr3211661680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása