Betlehem-készítő verseny

2012. november 14. 09:44 - Észak-Alföld 2.

A Sóstói Múzeumfalu Betlehem-készítő megmérettetést hirdet, amelyre lelkes, de nem feltétlenül tapasztalt csapatok jelentkezését várja.

A feladat, egy 1x1 méternél nem nagyobb, térben elterülő (tehát nem rajzot, nem fotózott stb.), bármilyen anyagból és technikával készített Betlehem megalkotása. A kész munkákat december 7-ig szükséges eljuttatni a Múzeumfaluba (4431 Sóstófürdő, Tölgyes út 1.), hogy a szakavatott zsűrizés után az arra legalkalmasabbak közszemlére kerülhessenek. Az alkotásokat, a korábban elkészített Betlehemekkel együtt december 14.-én  az Újlétai magtárban lehet megtekinteni. A tárlat januárban is nyitva áll az érdeklődők előtt.

December 14.-én tárlat megnyitóval, hagyományőrzők betlehemes műsorával és ünnepélyes díjazással várja a látogatókat.

A versenyre két kategóriában lehet jelentkezni: ifjúsági és szépkorúak csapata. Az ifjúsági kategória győztese a Múzeumfalu honlapjáról (http://www.muzeumfalu.hu/-muzeumpedagogia) szabadon választott múzeumpedagógiai foglalkozást nyer, a második helyezett csapat pedig igénybe veheti a Múzeum terülelét egy kellemes hangulatú szalonnasütéshez, tetszőleges időpontban.A szépkorúak közül győztesként felülkerekedő csapat jutalma ingyenes belépés a 2013 folyamán rendezendő összes programra - többek között - Szent Iván éj, "Kóstold meg Magyarországot", és a Márton napi vigasságok elnevezésű rendezvényre is. A sorban második helyezett csapat pedig igénybe veheti a Múzeum területét egy kellemes hangulatú szalonnasütéshez, tetszőleges időpontban.

Kellemes barkácsolást!

www.muzeumfalu.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr814906425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.