Szakmai napokkal készül a fesztiválidényre a Magyar Fesztivál Szövetség és a Magyar Turizmus Zrt.

2014. március 10. 12:25 - Észak-Alföld 2.

A Magyar Fesztivál Szövetség a Magyar Turizmus Zrt.-vel közösen Szakmai Nap 2014. címmel rendezvénysorozatot szervez 2014 márciusában, kilenc turisztikai régióban.
Az Észak-alföldi régiós szakmai nap március 19-én, 9.00 órától kerül megrendezésre Debrecenben, a Kölcsey Központban.

A rendezvénysorozat célja tematikus turisztikai csomagok segítségével ösztönözni a turisztikai szezon meghosszabbítását. A szervezők a csomagajánlatok összeállításánál figyelembe ajánlják a helyi értékek, a hungarikumok tárházát, valamint a Magyar Értéktárat, amelyek segíthetik az adott terület, ezen belül az épített örökség, a gasztronómia, a népművészet, illetve a szellemi örökség megismertetését, csomagba rendezését.
A szakmai találkozások jó lehetőséget biztosítanak a Magyar Fesztivál Szövetség munkájának, a Regisztrációs és Minősítési Rendszer jelenlegi helyzetének megismertetésére és annak a szakmai összefogásnak és közös gondolkodásnak is helyt adnak, melyet a Magyar Turizmus Zrt. szorgalmaz évek óta.
A szakmai napok megszervezésében a Magyar Fesztivál Szövetség együttműködő partnere a Magyar Turizmus Zrt. és annak Regionális Marketing Igazgatóságai mellett a Vidékfejlesztési Minisztérium keretein belül működő Hungarikum Bizottság, a Nemzeti Művelődési Intézet és annak megyei módszertani irodái és a szakhatóságok. A résztvevők kerekasztal-beszélgetés keretén belül találkozhatnak a szakhatóságok képviselőivel. A szakmai napokat workshop kíséri, ahol lehetőség lesz a partnerek bemutatkozására. A rendezvénysorozat szakmai védnöke Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány és Márta István, a Magyar Fesztivál Szövetség elnöke.

A régiós szakmai napra részvételi szándékát kérjük a jelentkezési lap pontos kitöltésével és visszaküldésével legkésőbb 2014. március 12-ig jelezze a következő elérhetőségek valamelyikén, ahol további információkkal is állnak rendelkezésre:
Magyar Fesztivál Szövetség Dél-alföldi Regionális Iroda, 6722 Szeged, Jósika u. 2., Telefon: (62) 424-425, Telefon, fax: (62) 424-567. E-mail: szeged@fesztivalszovetseg.hu, http://www.fesztivalszovetseg.hu/index.php?kod=110&modul=menupontok 

http://szakmai.itthon.hu/legfrissebb/-/asset_publisher/qJ3cnkpxJLwU/content/szakmai-napokkal-keszul-a-fesztivalidenyre-a-magyar-fesztival-szovetseg-es-a-magyar-turizmus-zrt-

Szólj hozzá!
Címkék: Fesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr205848231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása