Víz Világnapja, makett kiállítás, nordic walking - hétvégére ajánljuk

2015. március 18. 14:03 - Észak-Alföld

Víz világnapja

Március 22-én lesz a Víz Világnapja, amit 1992 óta tartanak meg világszerte. Célja a víz kiemelten fontos szerepére történő felhívás életünkben. Ebből az alkalomból világszerte rendeznek vízzel kapcsolatos programokat. www.vizvilagnap.hu

E jeles nap alkalmából az Észak-alföldi régióban is rendeznek programokat, íme néhány:
- Nyíregyházán a NYÍRSÉGVÍZ Zrt. 1 napra ismét megnyitja a Víztorony kapuit Nyíregyházán, az Arany János utcán. Március 20-én 09:00 és 13:00 óra között a Társaság és a Felső – Tisza – Vidéki Vízügyi Igazgatóság munkatársai várják a kíváncsi óvodai, iskolai csoportokat, és az érdeklődő felnőtteket egy pohár tiszta vízre!

A csoportok előzetes bejelentkezése a 42/523-600/1200 melléken, vagy a pr@mail.nyirsegviz.hu e-mail címen lehetséges.
-  „Fuss az árnál sebesebben” -Országos Gátőrfutást rendeznek Szolnokon, vasárnap, azaz március 22-én délelőtt 10.00 órától. A futás egyszerre indul az ország 12 vízügyi igazgatósága által kijelölt, 12 különböző helyszínen. A részvételhez regisztráció szükséges, előzetesen az OVF, illetve a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság honlapján (www.ovf.hu, www.kotivizig.hu), valamint Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. (szervezes@szolsport.hu), illetve a futás napján reggel 8.45-től a helyszínen lehetséges.
- A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum március 22-én a víz világnapja alkalmából ismét programokkal várja vendégeit. Kedvezményes belépők, délután Szauna szeánszok az Aqua-Palace élményfürdőben.
- A püspökladányi gyógyfürdő, 03.22-én hosszabbított nyitva tartással és 50 %-os fürdő belépő kedvezménnyel várja vendégeit a világnap alkalmából

 aqua-palace_pavaifurdo_tom.JPGKép forrása

Hétvégi programajánló

A Víz Világnapja programjain kívül egyéb izgalmas rendezvényekre is ellátogathatunk, kirándulhatunk a hétvégén. Összegyűjtöttünk néhányat a régióból, a teljesség igénye nélkül.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása