Újabb minősített Ifjúsági Szálláshelyek!

2015. november 12. 08:42 - Észak-Alföld

 

zsak.jpgA debreceni MEDIKUS HOSTEL és OEC WEST HOSTEL lett a soron következő 3 hátizsákos minősítéssel rendelkező ifjúsági szálláshelyünk.

2015. júniusában helyszíni ellenőrzést tartott a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetsége a két Hostelben, amelynek eredményeként a Nemzetgazdasági Minisztérium 3 hátizsákos minősítést hagyott jóvá. Az ifjúsági szálláshelyek kategóriákba sorolásával mindenki a saját igényeinek megfelelő szállást választhatja, azzal a garanciával, hogy a vendéglátás és a hely minősége, az ígértekkel azonos színvonalú lesz.

A MEDIKUS és OEC WEST HOSTEL a Debreceni Egyetem Klinikák I- es telepén, fákkal övezett, csodálatos, csendes környezetben található.

Az OEC WEST HOSTEL kiválóan alkalmas olyan Vendégek számára, akik speciális orvosi kivizsgálásra, kezelésekre, kontrollra érkeznek hozzátartozóikkal, illetve a rezidensek és az Egyetemen gyakorlati képzésben résztvevők is előszeretettel veszik igénybe.

Július és augusztus hónapban további 105db háromágyas szobát biztosítanak az épület másik szárnyában. A MEDIKUS HOSTEL (régi nevén DOTE II. sz. kollégium), mely 2008-ban került felújításra diák és felnőtt csoportok, konferenciák résztvevői számára.

24 órás recepciós szolgálat, biztonsági szolgálat, széfhasználat, parkolási lehetőség, mosodai szolgáltatás, kávézó és koreai jellegű étterem biztosítja A Vendégek kényelmét. Lehetőség van reggeli és félpanziós ellátás igénybevételére.

Az OEC WEST HOSTEL a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetségének tagja. Látogassanak el Debrecenbe és válasszák igényes, kedvező ár kategóriájú Ifjúsági Szálláshelyünket!

A minősítésről és a védjegyről bővebb információ: www.miszsz.hu

 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása