Nyári programajánló a Kumániában

2013. június 11. 09:05 - Észak-Alföld

ejszakai furdozes 2013 plakatjó.jpg2013 nyari programok plakat.jpg

Magyarország új vízi világa a „Kumánia” kedvező árakkal, minőségi szolgáltatásokkal várja vendégeit Kisújszálláson. A fürdő teljesen megújult, nőtt a fedett medencék száma, így már télen-nyáron elérhető. 7 medence - gyógymedencék, pezsgőmedence, gyermekmedencék, úszómedence, strandmedence, merülő medence, Kneipp-taposók állnak a kényeztetés szolgálatában.

Emellett számos wellness szolgáltatással (különleges masszázsok pl., szauna világgal és OEP által támogatott fürdőgyógyászattal, valamint egész nyáron izgalmas programokkal, éjszakai fürdőzéssel várják a látogatókat.

A fürdő különlegessége, hogy fa motívumaival, díszítésével és kialakításával a kun ősöknek állít emléket a Kumánia Kisújszállási Gyógy- és Strandfürdő. www.kumania.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr485355100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása