Lakodalom lesz a túri utcákban!

2013. szeptember 16. 14:53 - Észak-Alföld 2.

Mezőtúron szombaton „férjhez megy a falu legszebb lánya”. Hivatalos lesz oda mindenki, aki egy hamisítatlan magyar forgatagnak szeretne a részesévé válni. Remélhetőleg nem lesz olyan ember, aki nem akar majd elmenni. Sok-sok élménytől fosztaná meg magát.

TúriMuri.JPG

Mindenképp érdemes kilátogatni a rendezvényre, hisz a harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Túri Muri rengeteg változatos programot kínál a vendégeinek.

Lesz itt hint2010_09260257.JPGós lánykikérés, menyasszonyi csokor árverés, hagyományos lakodalmi ebéd és koszorúslány szépségverseny is. Ha mindez nem elég, a Tisza-együttes egész nap húzza a talpalávalót.

A nap folyamán a környék mesteremberei – kovácsok, mézeskalács díszítők, szappankészítők, stb. – is bemutatkoznak. A hölgyeket többek között lekvár főzés és virágkötők bemutatója szórakoztatja majd.
Viszont a család többi tagja se csüggedjen!IMG_0473.JPG
A gyerekek a Ramazuri Játszóházzal mókázhatnak (népi körjátékok, díszek készítése, csuhéj készítés, agyagozás, gyöngyfűzés, ugrálóvár, trambulin…). Az apukákra is gondoltak. Őket "Férfimegőrző" várja majd veterán motorokkal, gépekkel, traktorokkal.
Este pedig Soltész Rezső zenéjére rophatja a táncot az egész család.

Látogasson el, ha szereti a finom ételeket, az ízletes borokat, pálinkákat és a lakodalmas hangulatot!

Időpont: szeptember 21.
http://alfoldkozepe.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr535516453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása