Vissza az iskolapadba! - Egészségturizmus részképzés a Debreceni Egyetemen

2013. szeptember 17. 16:03 - Észak-Alföld 2.

Érdeklődsz az egészségturisztikai szolgáltatások mikéntje iránt? Esetleg a munkádhoz jól jönne egy kis plusz tudás? Szívesen tanulnál a különböző mozgásterápiákról, spa- és wellness szolgáltatásokról? Mindezt a tudást egy jó hírnévvel rendelkező egyetemen szeretnéd megkapni?
Akkor a Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi és Vidékfejlesztési Karának új „Egészségturizmus” részképzése csak Rád vár.

httpwww.euro-nyelviskola.huspanyol-nyelvtanfolyam.html.jpgKép forrása: itt

A felsőfokú végzettségű szakemberek számára meghirdetett, két féléves képzés idén ősszel indul. A képzés levelező tagozaton  folyik majd péntek délután és szombati napokon (Az I. félév oktatási napjai: szeptember 28, október 12, november 8-9, december 14.).
A képzés befejezését követően a Kar a megszerzett ismeretekről, szakmai tudásról (kreditértékről) igazolást nyújt át.

Tandíj: 90.000 Ft/félév
A oktatás helyszíne: Debrecen, Böszörményi u. 138.O
Oktatott tantárgyak:
Mozgásterápia-sportmedicina, Balneo-fizioterápia alapjai, Spa trendek, Mozgásszervi gyógyászati alapismeretek, Autogén tréning, Egészségturisztikai marketing, Rendezvényszervezés.

Jelentkezni 2013. szeptember 20-ig a DE AGTC Oktatásszervezési és Minőségbiztosítási Hivatalban (4032 Debrecen Böszörményi u. 138.) és a borsosa@agr.unideb.hu e-mail címen lehet (üzenet tárgya: Egészségturizmus részképzés). A jelentkezéshez önéletrajz és diplomamásolat is szükséges.

Ha érdekel a képzés, ne habozz, jelentkezz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr575520665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása