Tiszazugi Kerékpáros Találkozó és Túra

2013. szeptember 18. 14:37 - Észak-Alföld 2.

„Bicikli, bicikli, de gurul a bicikli…” – hangzik el Gryllus Vilmos gyermekdalában. Szeptember 21-én a Tiszazugi Kerékpáros Találkozón és Túrán is gurulnak majd egymás után a biciklik.
Te is szeretnél ott lenni? Családtagokkal, barátokkal és újonnan szerzett ismerősökkel tekerni? Nincs másra szükséged, mint egy megfelelő műszaki állapotú kerékpárra, egy láthatósági mellényre és kényelmes ruházatra.

aktivpihenes.hu.jpgKép innen

A tiszazugi túra igazi kikapcsolódást jelenthet mindenkinek, aki szívesen kerékpározik, szereti a szüreti mulatságokat és wellness szolgáltatásokat. A kirándulás Martfűről indul és egészen Cserkeszőlőig tart. Az út végén, a megérdemelt pihenés mellett szüreti felvonulás fogadja majd a fáradt vagy kevésbé fáradt túrázókat.
17:00-kor a csapat visszaindul Martfűre. Akik az aktív nap után sem lankadtak, és fáradhatatlanul keresik az élményeket, azokat igazi kikapcsolódással várja a Martfű Spa!

Bővebb információ itt található.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr215520533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása