5+1 TÖKéletes program Halloween-re

2013. október 24. 14:47 - Észak-Alföld 2.

A Halloween angolszász ünnep, melyet október 31. éjszakáján tartanak. Az amerikaiak hagyományait ma már az egész világon ismerik. Az ünnep elengedhetetlen részei a rémisztő jelmezek, kísértettörténetek, a töklámpások és persze az önfeledt szórakozás.
A Halloween vidám hangulata kis hazánkba is beszivárgott, és, habár köztudottan nem magyar ünnep, tökéletes alkalmat nyújt egy kis éjszakai borzongásra, kikapcsolódásra.
A tovább gomb után jobbnál jobb programlehetőségeket találsz!

695902.jpgKép innen

1. Halloween-i hétvégék
Nincs is jobb egy hétvégi kikapcsolódásnál, timthumb.php.jpgfőleg ha sokszínű programokkal és hihetetlen kedvezményekkel várnak minket. Egy "halloween-i víkend" pedig ideális lehetőséget kínál erre. Rengeteg észak-alföldi szálloda vár  Téged fergeteges ajánlatokkal ebből az alkalomból!
Töltsd például ezeket a napokat vadregényes körny
ezetben, az Erdőspuszta Club Hotelben. Élvezd ki valamely hajdúszoboszlói szálloda halloween-i ajánlatát.
Látogass el bármely városba a régióban, garantáltan találsz különleges ajánlatokat a hétvégére! 

2. Fürdőzés
Lubickolni egész évben jó! Ilyenkor pedig még jobb, hisz zenés éjszakai fürdőzések várnak a fürdőkben. Hajdúszoboszlón november 3-án az Aqua-Palace-ban tudsz fürdőzni 21:00-24:00 között, miközben a lemezeket Sweet Dj fogja pörgetni! Ugyanezen az éjjelen Debrecenben, az Aquaticumban is sokszínű programokkal várnak. A fürdőzés élménye mellett „Tökös” gőzprogramok, nosztalgia zene és koktélpult feledteti Veled a mindennapok gondjait.

halloween kislányos.jpgKép innen

3. Halloween party
Majdnem minden városban lehetőséged lesz arra, hogy egy hatalmasat bulizz halloweeni hangulatban a barátaiddal, ismerőseiddel. Ezeken a partikon szinte kötelező a jelmez. Van, ahol ez lesz a dress code, de többségében ingyenes belépésre vagy egy ingyen italra jogosít, ha beöltözöl.
Ha mindez még nem lenne elég ok számodra ahhoz, hogy jelmezbe bújj, gondolj arra, hogy kár lenne kihagyni, hogy muris jópofa szerelésekben viríts a tánctéren! Lesz, ahol a neves dj-k mellett, sztárvendégek is várnak Rád, Martfűn
például Caramel ejti ámulatba a táncparkett ördögeit!

4. Borzongás a mozikban
Ha szeretted a filmeket és nem rettegsz a horrorfilmek világától, akkor nincs kézenfekvőbb program egy rémisztő mozinál. A debreceni Apolló mozi egy félelmetes estére invitálja a műfaj szerelmeseit. A maskara itt sem hiányozhat. Ölts magadra jelmezt, és nézz meg két filmet egy áráért!
Moziműsor: itt

5. Halloween Futás
IMG_8093-600x400.jpgHa nemcsak szórakozni, de mozogni is szeretsz, itt a megfelelő Halloween-esti program a számodra. Fuss a debreceni nagyerdőn éjszaka jó társaságban, vidám emberekkel!
Készíts töklámpást, és vidd maga
ddal a versenyre. A lámpásokat kiállítják az Egyetem téren és a három legszebb, legkreatívabb töklámpás készítője ajándékban részesül. Öltözz jelmezbe! Válj erre az estére boszorkánnyá vagy rémisztő szellemmé, esetleg egy óriás szörnnyé, aki könnyedén győzi le a kilométereket! A jelmezes futókról fotó készül a helyszínen, akikre később szavazni lehet majd.
Nem mindennapi élményben lesz részed!
Időpont: október 27. 17.00, Rajt/cél: Egyetem tér, Részletek: itt

Kép innen

+1. Halloween az állatkertben
Állati jó műsorokkal, programokkal várják Halloween napján
Jászberényi Állat- és Növénykert1.jpega kicsiket és nagyokat egyaránt az állatkertekben is. A borzongás és a jó hangulat garantált a különleges fényeknek, hangoknak köszönhetően. Jászberényi Állat- és Növénykert november 2-án délután 13 órától 17 óráig látványetetésekkel, családi vetélkedőkkel teszi felejthetetlenné a napot.
Faragj ki otthon egy tököt, és vidd magaddal! A faragott tökkel érkező gyermekeknek ingyenes a belépés, felnőtteknek pedig kedvezményes a belépőjegy. Ugye, hogy megéri?

 

Ha teheted, vegyél részt a programok valamelyikén! TÖK jók lesznek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr525596942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása