Van egy jó kalandod?

2014. május 20. 13:32 - Észak-Alföld 2.

Hát, akkor meséld el egy képregényben, és oszd meg barátaiddal! Új játékunk, a Zöldképregény lényege, hogy feltöltöd a képeidet, hozzáírod a szövegeket, kerekítesz belőle egy történetet, majd megosztod ismerőseiddel. A legtöbb szavazatot kapott alkotások még nyereményeket is kapnak, minden héten, amíg fut a játék.

23e1632c-8212-4ca4-8ab4-10738a77b4cd.jpg

Lehet izgalmas, lehet vicces vagy csak egyszerűen dokumentarista stílusú. A lényeg, hogy egy magyarországi élményt meséljen el. Egy gyalogos, kerékpáros vagy bicajos túrát, egy evezős vagy extrém kalandot, egy városnézést vagy fesztivált – ami számodra a legkedvesebb emlék volt.

http://jatek.itthon.hu/zold/

Ha eszedbe jutott, melyik kalandod is illene ide a legjobban, irány a játék oldala, ott pedig kattints a "Részt veszek a játékban" feliratra. A képregénykészítés ezen az oldalon végtelenül egyszerű és egyértelmű lesz, majd meglátod. Ha kész vagy, oszd meg másokkal is, és gyűjtsd a lájkokat a nyereményekért!

http://itthon.blog.hu/2014/05/16/van_egy_jo_kalandod

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr466181028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása