Hagyományok hétvégéje

2014. május 22. 12:29 - Észak-Alföld 2.

Jászboldogházán immáron ötödik alkalommal rendezik meg a Hagyományok Hétvégéjét május 24-25-én.

A rendezvény az idei évben is, a hagyományokhoz híven egy lovas felvonulással kezdődik. Ezt követi a megnyitó, mely után fogathajtó verseny veszi kezdetét. Egész nap kézműves hagyományőrző vásár várja az érdeklődőket. A rendezvényen fellépnek a környező települések asszonykórusai, iskolás csoportjai, továbbá az Erdélyből érkező székely néptáncosok, valamint a vajdasági Hajdújárás település képviselői.
Minden érdeklődő talál kedvére való programot, a gyerekek egész napos játszóházban és népi játszó téren élvezhetik a jó levegőt, a napsütést, miközben a színpadon egymást váltják a nép tánc csoportok, asszonykórusok, és citerazenekarok. Az éjszakába nyúló mulatozás egyik vendég fellépője Fenyő Miklós lesz.

hagyomanyok_jaszboldog.jpgKép forrása

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr166194875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása