Ez nemcsak főzőiskola, hanem élményműhely is, ahol betekinthetünk a gasztronómia izgalmas világába.
A régi ízek reneszánszát éljük, egyre többen választják a házi szörpöt szénsavas üdítők helyett, a ropogós sült krumplit chips helyett, friss zöldfűszereket az ételízesítők helyett. A debreceni SÉF AKADÉMIA nemcsak főzőiskola, hanem ...élményműhely is, ahol a bátortalan háziasszonyok vérbeli szakáccsá válhatnak, ahol a profik új technológiákat tanulhatnak. Nagyszerű debreceni séfek vezetnek bennünket kézen fogva a gasztronómia izgalmas világába, csak az a dolgunk, hogy átlépjük a SÉF AKADÉMIA küszöbét, és engedjünk a főzés szent őrületének.
Kurzusonként 12 (céges csapatépítésnél maximum 20) résztvevő fogadása megoldható, amely garantálja, hogy mindenki kényelmesen elfér a tűzhely mellett, elegendő munkafelülete van, a séffel párhuzamosan dolgozhat, és személyre szabott segítséget kap.
Az egy vagy több alkalomból álló, (3-4 órás) főző- és sütőtanfolyamokon képzett és az oktatásban is gyakorlott szakácsok, cukrászok és dietetikusok segítik a résztvevőket.
Ízelítő az októberi kurzusokból:
október 03. „Sushi alapok
október 11. „Amerikából jöttem…”, Gyermek kurzus
október 13. „IKON percek – Itt az ősz”
október 15. „Főzz de France”
október 17. „Csoki Kurzus”
október 31. „Hallowan Party”
Még több információ az akadémiáról, jelentkezés az aktuális kurzusokra a
www.sefakademia.hu
honlapon.
Képek forrása: www.sefakademia.hu