Egy szelet foszlós kalács, egy bögre tea s egy csipet néprajz!

2013. február 20. 15:34 - Észak-Alföld

Folytatódik az előadássorozat a Sóstói Múzeumfaluban.

kalacs.jpgFebruár 23-án (szombaton) 17 órától várnak minden érdeklődőt a „A dunyha alatt…” című előadásra.
Csak 18 éven felülieknek! :)
Dr.. Vajda Mária hazánkban és a nagyvilágban is méltán ismert, elismert néprajzkutató. A régmúlt idők szerelmi életének szakértője, a népi erotika nagy ismerője. Szakember és művészlélek. Előadásában kendőzetlenül, kokett módon szól a paraszti erotika rejtelmeiről, a dunyha alatti pásztorórákról. Mindezt szigorúan csak a 18 éven felüli hallgatóságnak!

A  Múzeumfalu Baráti Körének szervezésében egy igazán kacér előadássorozattal pezsdítik fel a téli és tavaszi hónapokat!
Érzékszerveink elbűvölése garantált! Az sem kizárt, hogy olykor belepirulunk…

Az „okítást” vendéglátással párosítják az Újlétai magtárban: kakaós fonott kaláccsal és egy bögre forró teával is megkínálják a hozzájuk betérőket. Az pedig csak hab a tortán, hogy az előadássorozat ingyenesen látogatható.

www.muzeumfalu.hu

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr565093928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása