Debreceni Ősz - Kekko Fornarelli koncert

2012. október 08. 12:50 - Észak-Alföld

Az összművészeti fesztiválon (október 10. - november 24.) neves művészek, illetve művészeti csoportok mutatkoznak be a debreceni közönségnek. A műfajok rendkívül sokszínűek: az érdeklődők komolyzenei, jazz- és könnyűzenei hangversenyt éppúgy látogathatnak, mint képzőművészeti kiállítást, film- és színházi előadást, vagy táncbemutatót.

A fesztivál keretein belül, október 10.-én a Kölcsey Központban ad helyet koncertjének Kekko Fornarelli világszerte ismert és elismert zongorista. A jazz zene iránti vonzalma, valamint a zenei önmegvalósítás, és a különböző műfajok felfedezésének vágya vezetett ahhoz, hogy otthagyja szülőhazáját, Olaszországot és félbehagyja tanulmányait. Utazása során bejárta a világot, majd a megszerzett tapasztalatokkal felvértezve zenei karrierbe kezdett. Az igazi áttörést a Circular Thought című album hozta meg, amit két újabb sikeres lemez követett, A French Man in New York és a Room of Mirrors.

A fesztivál helyszíne: Debrecen, Kölcsey Központ

Részletes információ a programokról és jegyárakról: www.fonixinfo.hu -n!

kekko f.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr164819515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása