Alkotókör apróságoknak a MODEMben

2012. október 09. 14:04 - Észak-Alföld 2.

ákombákom.jpgA múzeumpedagógiai foglalkozáson egy-egy műalkotással ismerkedünk meg, mesélünk és alkotunk. A szakkör keretében a gyerekek játékos formában, az alkotás élményén keresztül ismerkedhetnek meg a modern és a kortárs képzőművészettel. Az élményközpontú órák nemcsak a későbbi múzeumlátogatási szokásokat alapozzák meg, hanem segítik a gyermekeket tudatos kép-olvasóvá válni.

Az Ákombákom szakkört 4-7 évesek részére rendezik 10 óra 30 és 11 óra 45 között minden hónap második és negyedik szombatján. A következő foglalkozás időpontja október 13. szombat.

A maximális létszám 15 fő, így érdemes előre bejelentkezni.A foglalkozások nem egymásra épülnek, bármikor be lehet kapcsolódni.

A hétvégi foglalkozások árairól a www.modemart.hu -n olvashat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr344828679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása