„Lövölde tér” – Kern András koncertje

2012. október 15. 10:05 - Észak-Alföld 2.

Kern András lövölde tér.jpegA Kossuth díjas színművésznek negyedszázada jelent meg első lemeze, rajta az azóta legendássá vált Lövölde tér című dallal.  Az azóta is roppant népszerű albumon kívül több lemez is fűződik Kern András nevéhez, a legfrissebb 2010-ben jelent meg Semmi baj címmel.

A műsorban a közönség hallhatja a nagyon népszerű régi dalokat, mint  például a  Hé, 67!, a Pincér-rock, a Moszkva,  a Te majd kézen fogsz és hazavezetsz, a Semmi baj – és persze a Lövölde tér, de a legnagyobb slágerek mellett a ritkábban hallott szerzemények is elhangzanak majd. Nemcsak egyszerű dalok ezek, hanem csibészes kikacsintások, finom megfigyelések és szellemes anekdoták az életről.
Kern András – mint afféle csavargó-filozófus, Villon, Viszockij vagy Cseh Tamás örököse – végigkalauzol minket az életünk titkain, szépségein.

Kern András több alkalommal énekelt Hernádi Judittal, közös lemezük is jelent meg „Kernádi” címmel. A rendkívül népszerű művésznő szólóban is és duettben is szerepel a koncerten.

Heilig Gábor volt a zenei vezetője majd’ minden Kern lemeznek, több dalának szerzője és szövegírója is. A mostani koncertnek ő a zenei producere, a zenekar vezetője és persze a gitározás mellett énekelni is fog.

A koncertet kísérik a nagyon elismert billentyű hangszeres művész, Gátos Iván és zenész kollégái.

Szóló koncert turnéra viszont most indul életében először.

Vendég: Hernádi Judit és Heilig Gábor

Időpont: 2012. október 31. 19.00

Helyszín: Debrecen, Kölcsey Központ

A jegyárakról a www.fonixinfo.hu -  n tájékozódhat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr594849173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása