Gulyással lepték meg Ben Afflecket

2012. november 08. 15:08 - Észak-Alföld 2.

A TV2 Aktív szerkesztője a Folqa Collection Gulyás figurájával lepte meg Ben Affleck Oscar-díjas színészt.

Ismert anekdota, hogy Ben Affleck ritkán emlegetett második neve Géza. Szülei baráti viszonyt ápoltak magyar származású szomszédjukkal, és tiszteletük jeleként anyakönyvezték a ma már Oscar-díjas amerikai színészt eredetileg Benjamin Géza Affleck-Boldtnak.

Somogyi Dóra, a TV2 Aktív riportere valamilyen egyedi, magyaros emlékkel kívánta megajándékozni a hollywoodi sztárt, utalva a magyar kapcsolatra. Erre legalkalmasabbnak az idén népszerűvé vált Folqa Collection egyik figuráját találták, erre írták fel, hogy „Géza”.

A sztár őszinte csodálkozással fogadta a magyaros szuvenírt. Elmondása szerint ritkán kap ilyen ötletes és személyes ajándékot interjúk során.

A kortárs értelmezésben, minőségi kivitelezésben megvalósított, magyaros népi mintákat idéző tízcentis Folqa figurák a hazai szuvenír-kínálat újhullámát képviselik. Amennyiben Ben Affleck a kollekció további darabjaival is meg kívánná lepni magát vagy gyermekeit, úgy azt könnyen megteheti, hiszen nemrégiben egy amerikai áruházlánc az USA keleti partján található boltjai számára jelentős készletet vásárolt a marcona, nagybajuszú, mégis bájos Folqa figurákból, az Igazságos Betyárból, a Rátermett Csikósból, a Természetbarát Nádvágóból és további társaikból.

Forrás: Napi Turizmus

Szólj hozzá!
Címkék: gulyás Ben Eflek

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr824897105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása