Ne hagyja elveszni Üdülési Csekkje és SZÉP kártyája összegeit

2012. december 07. 08:51 - Észak-Alföld 2.

A Magyar Turizmus Zrt. a turisztikai szolgáltatókhoz fordul

Decemberben is tart a Magyar Turizmus Zrt. egészségturizmus kampánya, amelyet azzal a céllal indított, hogy belföldi utazásra és a még kint lévő üdülési csekkek érvényességi időn belüli beváltására ösztönözze a lakosságot, illetve, hogy a SZÉP kártya szálláshelyi felhasználását erősítse. December végéig lehet már csak beváltani az üdülési csekkeket, és elkölteni a SZÉP kártyákra tavaly jóváírt összegeket, ezért – annak érdekében, hogy ezek, a belföldi utazásra fordítható keretek ne vesszenek el – a Magyar Turizmus Zrt. most közvetlenül a Nemzeti Turisztikai Adatbázisban (NETA) regisztrált turisztikai szolgáltatókhoz fordul.

A társaság arra kéri a szolgáltatókat elektronikus levelében, hogy vegyék fel a kapcsolatot az adatbázisukban szereplő vendégkörükkel és speciális ajánlatokkal, akciókkal csábítsák őket az üdülési csekkek és a SZÉP kártya összegek idei felhasználására! A Nemzetgazdasági Minisztérium tájékoztatása szerint „A kártyákra 2011-ben feltöltött összegből a kibocsátók tájékoztatása alapján jelenleg még 348,6 millió forint maradt a SZÉP Kártya számlákon”. A vonatkozó jogszabály értelmében a 2012. december 31-e éjfélig fel nem használt összeg elvész. A Nemzeti Üdülési Szolgálat tájékoztatása szerint jelenleg még mintegy 1,3 milliárd forint értékben közel 480 ezer darab üdülési csekk van forgalomban. Ez az összeg is csak december 31-ig használható fel.

A Magyar Turizmus Zrt. a szolgáltatók bevonásával is igyekszik arra ösztönözni a lakosságot, hogy még idén „utazzák el” a rendelkezésükre álló üdülési csekk és SZÉP kártya összegeket! A szolgáltatóktól beérkező speciális ajánlatokat a Magyar Turizmus Zrt. a honlapján is elérhetővé teszi.

További információért a kedvezményes ajánlatokról, böngéssze a www.itthon.hu weboldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr284952475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása