Torkoskodjunk idén is félpénzen

2013. január 14. 10:35 - Észak-Alföld

2013-ban ismét lesz Torkos Csütörtök!

Farsangi Torkos Csütörtök.jpg

A magyar gasztronómiát népszerűsítő akciónk a néphagyománytól eltérően kivételesen nem a hamvazószerdát követő csütörtökön lesz, mivel dátumra éppen egybe esik Valentin (Bálint) nappal.
A gasztronómiai szövetségekkel egyeztetve 2013-ban - Farsangi Torkos Csütörtök néven -, január 31-én rendezi meg a Magyar Turizmus Zrt. az akciót.

Ezen a napon a felhíváshoz csatlakozó éttermek vállalják, hogy az étel- és italfogyasztásból egyaránt 50%-os kedvezményt biztosítanak.

Itt az alkalom tehát, hogy fél áron próbáljon ki valami újat vagy visszatérjen kedvenc vendéglői egyikébe és új ízeket fedezzen fel!
TIPP! Foglaljon előre asztalt: január 14-től a TorkoCsütörtök.hu oldalon!

A weboldalon folyamatosan frissülnek az információk, hogy mely éttermek csatlakoztak az akcióhoz, és mely éttermekben, milyen időpontokban van még szabad hely.
Minden vendéget szeretettel várunk 2013-ban is!
A Torkos Csütörtök éttermi akció szervezője a Magyar Turizmus Zrt.

Részletes információ: www.torkoscsutortok.hu
http://itthon.hu/hirek/-/content/10180/1/torkos-csutortok-2013  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr105017195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása