Észak-alföldi kínálat az UTAZÁS 2013. Kiállításon

2013. február 26. 13:30 - Észak-Alföld

Bejegyzés alcíme...

Az ország legnagyobb utazás kiállítása Budapesten, melynek idén a külföldi díszvendége Szlovákia, belföldi díszvendége - az Észak-alföldi régióhoz tartozó - Nyíregyháza lesz, míg a kultúrát díszvendégként Kalocsa képviseli.Utazas2013-Eszak-Alfold-01-31-Kep1.jpg

A Magyar Turizmus Zrt. Észak-alföldi Regionális Igazgatóság szerevezésében ismételten egy nagyszabású bemutatkozást valósít meg az Észak-alföldi régió a budapesti Utazás kiállításon, így az A pavilon legnagyobb kiállítójaként, a 107 B standon 308 m2-es standon vonultatjuk fel a régiónk aktuális turisztikai kínálatát.


Társkiállítóink: Debrecen, Nyíregyháza, Szolnok, Hajdúszoboszló, Hajdúnánás, Hajdúböszörmény, Szatmárcseke, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat, Szilva Út Egyesület, Észak-alföldi Termál Klaszter, Falusi Turizmus megyei szervezetei, Szatmár-Bereg Térség Fejlődéséért Nonprofit Kft., Nyírség Utazási Iroda, Agora Transz-F’Air Kft., Martfű Termál Spa, Hotel Balmaz, Hotel Kumánia

A kiállítás ideje alatt számos attrakcióval várjuk a közönséget.

A standon –a hagyományos kiállítási elemek mellett- lesz interaktív fotózás, érintőképernyős-kirakós játék, kvízjátékok, kézműves bemutatók és árusok, mézeskalács díszítés, sajtkóstolás, dobókockajáték, koktél bemutató, masszázs, citerások, szerencsekerék, arcfestés. Nagyszínpadi produkciókkal is készülünk, így fellép a Jászság Népi Együttes, az ELVIS Live show valamint Tiszavirág Blues Jam zenekar.

A kiállításon debütál az Észak-alföldi RMI két új kiadványa is, az Egészségturisztikai flyer, és az Észak-alföldi invitatív imázs jellegű kiadvány, melyből sok-sok aktuális információt, látnivalót ismerhetsz meg.

2013. február 28. - március 3. (csütörtök-vasárnap, 10-18 óráig) HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

A pavilon, 107B stand

TALÁLKOZZUNK ÉSZAK-ALFÖLDÖN!

http://itthon.hu/eszakalfold

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr275093809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása