Támadnak a LEGO kalózok Hajdúszoboszlón

2013. április 15. 10:00 - Észak-Alföld

Az ország legnagyobb LEGO kiállítása várja a kicsiket és nagyokat 2013. április 18. és május 31. között az Aqua-Palace élményfürdő Szörf épületében.

A LEGO kalóz birodalom több, mint egy hónapig foglalja el az élményfürdő Szörf épületét! Óriás LEGO figurákkal, interaktív vitrinekkel, játszóházzal és élményfotózással várnak mindenkit a fedélzetre!
lego-plakat-2-500_20130411140159_40.JPG

A kiállításon több ezer LEGO építőelem áll majd a gyerekek fantáziájának és kreativitásának rendelkezésére a játszóházban. Az interaktív LEGO vitrinek a különböző gombok segítségével elevenednek meg a látogatók és gyerekek előtt! Az óriás LEGO figurákkal pedig fényképezkedni lehet. Itt lesz Buzz, vagy Woody a Toy Story meséből, különféle állatok: oroszlán, elefánt, zsiráf és egy bohóc is várja majd az apróságokat!
A kiállítás megtekintése díjtalan!
Csoportos jelentkezés esetén, kérjük az alábbi elérhetőségeken vegyék fel kapcsolatotl!
Szilágyi Zsuzsa PR menedzser
06-30-848-6030, szilagyi.zsuzsa@hungarospa.hu
A LEGO csodás világa és a kalózok kalandos birodalma vár minden kedves érdeklődőt az Aqua-Palace élményfürdő Szörf épületébe!
www.hungarospa.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr335219442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása