Berepülőpilótákat keres a RepTár

2016. június 20. 13:52 - Észak-Alföld

A 2016. július 30. és augusztus 31. közötti időszakban, a Berepülés havában elsőként nyerhetnek betekintést a Közép-Kelet Európában egyedülálló Szolnoki Repülőmúzeumba azok a csoportok, akik elsők között regisztrálnak http://reptar.hu/csoportoknak/ weboldalon.

A szolnoki interaktív repülőmúzeum a hazai katonai repülés és repüléstörténelem szerelmeseinek zarándokhelye lesz 2016. nyarától; a tárlat olyan különleges gyűjteménnyel rendelkezik, amely nemcsak Magyarországon, hanem Közép-Kelet Európában is egyedülálló. 

berepules_hava.jpg

A 60 ezer négyzetméteres komplexumban nem csak a Hadtörténeti Intézet és Múzeum rendkívül értékes gyűjteményét – repülőgépeit és légvédelmi eszközeit – érdemes megtekinteni, de a korszerű interaktív múzeumpedagógiai eszközöknek köszönhetően még érdekesebb és szórakoztatóbb lesz az ismeretszerzés.

A 4D mozi és a szimulátorok segítségével kipróbálható, milyen érzés katonai repülőkkel és helikopterekkel szárnyalni a levegőben. A fizikai képességeket próbára tevő, az adrenalinszintet növelő military kalandpálya mellett a legkisebbek is átélhetik a repülés örömét a tematikus játszótér segítségével.

 

Az Indóház földszintjén étterem és kávézó fogadja a látogatókat, akik a frissítők és szendvicsek mellett akár egy családi ebédet is elfogyaszthatnak itt, az ajándékboltban pedig RepTáras szuveníreket és más tematikus ajándéktárgyakat kínálnak a vendégek számára.

A regisztrációs formanyomtatvány 2016. június 1-jétől kitölthető a reptar.hu weboldalon.

http://reptar.hu/csoportoknak/

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr628824994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása