Töltött ételek és Magyar Borok Hétvégéje

2013. augusztus 27. 13:58 - Észak-Alföld

2013. szeptember 6-8. között az ötödik Töltött Ételek Hétvégéjén töltött ételkülönlegességek (töltött galamb, fürj, töltött fánk) között válogathatunk Debrecenben.

Debrecen főterén, a debreceni páros kolbászáról is híres városban az ősz a töltött ételek ízeivel indul. A belváros 300 m2-es látványkonyhává változik, ahol számtalan zamatos étket kóstolhatnak meg az érdeklődők. Ízelítőül néhány kihagyhatatlan csemege: vadragu leves töltött húsos batyuval, kukóleves, hajdúsági és nyírségi töltött káposzta, töltike, hortobágyi húsos palacsinta, zöld fűszerekkel töltött pisztráng és káposztás-csülkös gerslivel töltött lepcsánka. A kétnapos rendezvényt kulturális és könnyűzenei műsorok teszik színesebbé.

www.iranydebrecen.hu Debrecen, Kossuth tér a Református Nagytemplommal.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr785477752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása