Kerekezz át „Magyarország utolsó tündéri mezején”!

2013. szeptember 05. 13:39 - Észak-Alföld 2.

Szívesen kerékpároznál egy jó társasággal mesés környezetben, miközben szebbnél szebb műemlékeket ismerhetnél meg közelebbről? Ha igen, figyelmedbe ajánljuk a szeptember 13-15. között megrendezésre kerülő Tündér Tour kerékpártúrát, ahol a kultúra és sport találkozik.

A templomok éjszakája országos programsorozat részeként elrajtoló túra Szabolcs-Szatmár-Bereg megye festői tájain vezeti keresztül a résztvevőket. A szervezők célja a Kö­zépkori templomok útjának bejárása két keréken.

Tündérmező számos egyedülálló kulturális és vallási örökséggel bír. Tiszaszentmárton református temploma, Márokpapi középkori temploma, Szatmárcseke reformátustemetője és a Kölcsey mauzóleum, csak néhány a megye csodálatos műemlékei közül, melyeket érdemes végigjárni. A Tündér Tour lehetőséget ad erre és még sok más érdekesség felfedezésére.

Ha kedvet kaptál, csatlakozz – ahogy a szervezők mondják – „a nyár utolsó, az ősz első élményéhez”!

Jelentkezési határidő: 2013. szeptember 10.

További információk: www.temple-tour.eu vagy https://www.facebook.com/kozepkoritemplomokutja

Végül még egy kis kedvcsináló: https://www.youtube.com/watch?v=eVkqI8YoEKo

Tákos - templom.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr495496043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása