Ön melyik lecsót szereti a legjobban?

2013. szeptember 11. 16:15 - Észak-Alföld 2.

Ahogy Gombóc Artúr szerette a csokoládét, úgy szeretik a magyarok a lecsót: a tojásos lecsót, a kolbászos lecsót, a babos lecsót, a gombás lecsót, a rizses lecsót, a szalonnás lecsót, a tejfölös lecsót, a virslis lecsót és minden olyan lecsót, amit csak készítenek a világon.
Azonban, arról, hogy melyik a legjobb, legízletesebb, megoszlanak a vélemények. Szinte mindenki úgy gondolja, hogy az ő lecsójának nincsen párja.

Szombaton (szept. 14.) Nagykállón az I. Lecsó Fesztiválon megrendezésre kerülő főzőversenynek köszönhetően bárki bebizonyíthatja, hogy az ő lecsóváltozata a legfinomabb mind közül. A fesztivált nagyszerű koncertek, meglepetés programok, különféle árusok teszik még élvezetesebbé.
A megmérettetésre családoktól a civil szervezetekig bárki jelentkezhet. A nevezési díjból befolyt összeg a Nagykállói Beteg Gyermekekért Alapítvány munkáját segíti majd.

Akik nem bírnak szombatig várni a bulizással, azoknak is jó hírrel szolgálunk. Szeptember 13-án egy közös szalonnasütésre várnak a szervezők mindenkit, aki él és mozog. A jó hangulatról remek együttesek gondoskodnak majd.

Részletek itt.

B1176347_610049379016565_1340353986_n.jpgForrás: https://www.facebook.com/events/574839415895157/

Kedvcsinálónak:


Forrás: Nagykálló Nagykállói Televízió

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr465506884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása