20 éves a debreceni Vojtina Bábszínház

2013. október 01. 16:10 - Észak-Alföld 2.

Pelikán.jpgA Vojtina Bábszínház 20 éve, 1993. október 1-én alakult meg, és azóta is  számos báb- és gyermekszínházi előadással ejti ámulatba a gyerekeket. Ebből az alkalomból a héten ünnepi műsorral várnak mindenkit.
Ma 17:00-kor megnyitja kapuit az Idő-Élmény kiállítás, ahol az elmúlt húsz év egyedi bábfigurái hívnak minket egy igazi, mesés időutazásra.

phoca_thumb_l_pic_02.jpg

Ki ne ismerné Rózsa és Ibolya történetét? A két bátor mesehős, akik minden cselszövés, árulás ellenére is kitartanak egymás mellett, igazi példaképek lehetnek a mai gyermekek szemében.
Aztán ott van a kiskakas, aki addig kapargált a szeméten, mígnem egy csodálatos gyémánt félkrajcárt talált. Azonban itt jön a csavar! Ez nem a jól ismert török császáros történet, hanem valami egészen más. Az, hogy mi is pontosan, megtudja az, aki ellátogat az előadásra. A hét többi napján ugyanis ez a két történet kerül reflektorfénybe.

phoca_thumb_l_pic_03.jpg

Részletes információ: itt
Képek forrása: http://www.vojtinababszinhaz.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr75545080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása