NYÍRERDŐ NAP - "Erdőink jó kezekben vannak!"

2013. október 03. 12:51 - Észak-Alföld 2.

2013. október 5-én ismét megrendezésre kerül a már hagyományosnak számító NYÍRERDŐ NAP Nyíregyházán, a Sóstói Parkerdőben. A rendezvény a XVII. Erdők Hete nyíregyházi programsorozat részeként valósul meg. Az Erdei Tornapályán egész napos, színes programok várják a család minden egyes tagját.

A programok között mindenki megtalálja a neki tetszőt. Akik szeretnék megcsillogtatni kézügyességüket vagy épp csak megcsodálni mások remekműveit, azoknak a kézműves foglalkozások, bemutatók, árusítások jelentenek kikapcsolódást. Az erdészek munkája után érdeklődők érdekes bemutatón vehetnek részt, és megtekinthetik a madárgyűrűzést. Ezt követően az erdei terméseket kóstolhatják meg a vállalkozó szelleműek.

SIP_6092-600x400.jpgKép forrása

A versenyek sem hiányozhatnak a rendezvényről. Erdei futóversenyen és családi sorversenyen „mérkőzhetnek meg” a kilátogatók. A futásra 9:30-tól lehet regisztrálni. Majd 10:00-kor elrajtolnak a kicsik, 10:30-kor pedig a nagyoké lesz a terep. A legerősebbeket délután rönkhajító verseny várja.

nyirseghir-nyirerdo-nap-02-650.jpgKép forrása

Ez viszont még mindig nem minden! Lesz még lovaskocsizás, íjászat, kerékpártúra, „Erdőpásztor” program bemutató és késő délutáni tombolasorsolás. A folyamatos jó hangulatról koncertek gondoskodnak majd. Fellép a Dió és a Borz-alom zenekar is. 12:45-kor pedig a Mandala Dalszínház „Dömdödöm, Dől a fa!” című előadása szórakoztatja az apróságokat.

Érdemes kilátogatni a rendezvényre, hisz rengeteg élményt, tapasztalatot szerezhetünk, ráadásul a család tagjai közelebb kerülhetnek egymáshoz és a természethez is.

A programok ingyenesek!
További információ: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr745548801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása