XVII. ORSZÁGOS IFJÚSÁGI NÉPTÁNCFESZTIVÁL

2013. november 13. 15:06 - Észak-Alföld 2.

2013. november 16-án, szombaton Hajdúnánáson, a  Kéky Lajos Városi Művelődési Központ színháztermében 17. alkalommal kerül megrendezésre az Országos Ifjúsági Néptáncfesztivál.

1086-orszagos-ifjusagi-neptancfesztival.jpgKép innen

A rangos eseményen olyan tehetséges csoportok lépnek fel, akik a gyermektánc-találkozókból már kinőttek, de a felnőttek fesztiváljain még korai lenne színpadra lépniük! Az egész napos fesztivál kiváló lehetőséget teremt az országban működő ifjúsági együtteseknek a művészi színvonalú bemutatkozáshoz és egymás megismeréséhez .

A rendezvény egyben szakmai megmérettetése is a csapatoknak. A 14-18 éves fiatalokból álló néptáncegyüttesek színvonalas produkcióit szakértő zsűri értékeli. Az értékes díjak mellett javaslatot kaphatnak a következő évi Ifjúsági Néptáncantológián történő szereplésre is! Az esti gálaműsoron, és táncházban pedig önfeledten szórakozhatnak.
Az Észak-alföldi régióból debreceni, nyíregyházi, szolnoki, jászberényi, kisújszállási csoportok képviseltetik magukat.

PB250624-600x400.jpgKép innen

Részletek: http://www.martinszovetseg.hu
Forrás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr925630263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása