Lépés indulj! - Menetelj pingvinekkel!

2013. november 15. 12:02 - Észak-Alföld 2.

Egy-kettő, egy-kettő... holnap elrajtol a nagy csapat, a pingvincsapat!

2769550.jpg

Nem tudod még mit csinálj a hétvégén? Valami igazán különlegesre vágysz?

Ne keresgess tovább!
A Jászberényi Állatkert páratlan programmal vár mindenkit!

Hazánkban egyedülálló módon holnap 12:00-tól pápaszemes pingvinek totyognak végig az állatkertben.  A menethez te is csatlakozhatsz, "vállvetve" sétálhatsz  az apró szmokingos madarakkal. Ezután, egészen kora tavaszig mindennap velük együtt lépdelhetsz.

A pingvinséta már az elmúlt években a látogatók kedvencévé vált. Több száz gyermek és felnőtt látogatott ide azért, hogy ebben az igazán különleges élményben lehessen része. Ez a kis mozgás azonban, nemcsak az állatkert vendégei számára rendkívüli, a pingvinek is érdeklődve szemlélnek körbe. A kifutóban félénk madarak a séta alatt kíváncsian ismerkednek a „kinti” világgal és a látogatókkal. Gyakran előfordul, hogy egészen közel merészkednek a fényképező, velük együtt andalgó emberekhez.

2769548.jpg

A holnapi nap folyamán interaktív előadásokat is hallgathatsz, ahol a pingvinekről és az Antarktiszról tudhatsz meg rengeteg új, izgalmas információt. Délután pedig minden apróság kipróbálhatja ügyességét. A kincsmosás program keretein belül aranyásó módszerekkel tárhatják fel, miket rejt a föld.

Részletek: itt

Képek innen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr425635069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása