Újra Bormustra Debrecenben az elmúlt év legjobb boraival!

2013. november 22. 12:42 - Észak-Alföld 2.

November 30-án délután a debreceni Déri Múzeumot ellepik a borászok és a borok szerelmesei.

debreceni_bormustra-logo.235.jpgA Debreceni Bormustra összeköti a remek borok kóstolását a kötetlen beszélgetésekkel. A színvonalas eseményen bemutatkoznak az előző évek borainak TOP20-as listáján szereplők. A rendezvényen a Mátrai, az Egri és a Tokaj-Hegyalja borvidék kiváló borászatai vesznek részt több, mint 60 féle borral. Az este díszvendégeként, Felvidék lesz jelen.
A rendezvényen a páratlan borok több alkalommal is felbontásra kerülnek, így a későbbi órákban érkező vendégek is a teljes sort kóstolhatják!
A finom nedűk mellett a résztvevők megismerkedhetnek a helyi, regionális és az öt borvidék gasztronómiai szolgáltatóival, kézműves sajtjaival, lekvárjaival, húskészítményeivel, gombáival...

120803_wine-e1344012573945.jpgKép innen

A belépőjegy mellé a szervezők biztosítanak egy kóstolófüzetet és egy valódi kristály borospoharat! A belépőjegy ára a borok kóstolását szintén magában foglalja.
A rendezvény belépőjegyével a Déri Múzeum, Munkácsy Mihály Termében látható Krisztus szenvedéstörténetét feldolgozó, monumentális méretű alkotások 2013. 12. 15-ig ingyenesen megtekinthetőek.

Időpont: 2013. november 30., 15-21.00 óráig
További információk a programról és a jegyvásárlásról: itt
A rendezvényre a belépők korlátozott számban állnak rendelkezésre!
A szervezők a programváltozás jogát fenntartják!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr715649031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása