Kaland, pihenés, szórakozás egész évben

2014. február 18. 09:55 - Bíróné Fodor Anna

A Főnix Parkban több, mint 100 focipályányi területén, minden adott a pihenéshez, kalandhoz és szórakozáshoz.

PR_cikk_Fonix_park-uszt.JPG

A lovasélet keleti fellegvárát eddig is rendkívül sokrétű kínálat jellemezte, amely idén újabb lovas és ló barát lehetőségekkel bővült. A Makovecz Imre által tervezett épület mellé egy 14 boxos istálló is épült, ahol, nagyobb létszámú látogatót is kiszolgálni képes férfi és női öltözők, mosdók és közösségi tér is kialakításra került.

Négy féle - fogat, military, díjugrató, díjlovas - pályánk, túralovaglási lehetőségünk, terápiás lovaglás, valamint a bértartás, csikónevelés, lovasoktatás különleges módon, egy lovardában áll vendégeink rendelkezésére, akik nap végén kellemesen megpihenhetnek a minden igényt kielégítő apartman házunkban.

Azok számára pedig, akik csak pihenni szeretnének és nyugalomra vágynak, a Főnix Park változatos domborzata, különleges növényvilága, ligetei és füves tisztásai igazán jó választást jelentenek a békésen legelésző állatok látványával.

Lovas komplexumunk egész évben szeretettel várja a kicsiket, nagyokat, kezdőket, haladókat, társaságokat, lovas klubokat, egyesületeket és bárkit, aki szívesen töltené idejét lovak között. Művészek számára is ihletett környezet, ahol valóban harmóniában van a természettel!

További információkért látogasson el honlapunkra. Ha kíváncsi különleges ajánlatainkra, akkor még ma iratkozzon fel hírlevelünkre.

Cím: 4356 Nyírcsaholy, Főnix Park, 0149/2-18 hrsz.

E-mail: info@fonixpark.hu 

Telefon: +36-30-955-80-35

Facebook: facebook.com/fonixpark

Nyitva: egész évben

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr895820044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása