Pünkösdi ajánló

2014. június 05. 12:42 - Észak-Alföld 2.

Az Észak-alföldi régió igazán változatos programokat kínál a pünkösdi hétvégére. Az időjárás is végre jónak ígérkezik, így kellemesen tölthetjük a hétvégét földön, vízben, levegőben...

Íme néhány programlehetőség, a teljesség igénye nélkül.

Hajdúszoboszlón Pünkösdi Sokadalmat rendeznek június 7-én. A Szabó László Alapfokú Művészeti Iskola idén 13. alkalommal rendezi meg a Pünkösdi sokadalom néptánctalálkozót. A találkozóra az Észak-alföldi régióból és a határon túlról is érkeznek csoportok. A programot pünkösdi királyné választás illetve táncház zárja.

Szintén Hajdúszoboszlón a fürdőkomplexum június 08-09 között a pünkösdi ünnepi hétvégén ismét családi és szórakoztató programokkal várja vendégeit. Lesz Néptánc együttes fellépés a strand kis színpadán, Pünkösdi király választás, Miki Mini party a gyermekeknek.

Falusi Pünkösd a Sóstói Múzeumfaluban
június 9-én, pünkösdhétfőn 10 és 17 óra között folklórbemutatóval, pünkösdi királyválasztással, családi programokkal és hagyományos népi ízek kóstolójáva várják a látogatókat.
A pünkösdi királyság egy kerek esztendőn át tartott, és a cím elnyerése előnyökhöz is jutatta viselőjét.

Legendák a Levegőben - Repülőnap Szolnokon
Június 6-8. között várja a repülők rajongóit a Legendák a Levegőben Repülőnap Szolnokon.
Az ország egyik legszebb fekvésű repülőterén a múltat idéző hajdani gépének másolata is berepülést hajt végre.
Felszállnak a mai kiválóságok: műrepülők, vitorlázók és sárkányrepülők.

GRILL Kupa - Halkolbász és Halétel Fesztivál és Gyerekzsongás
Szolnokon, a Pelikán Bevásárlóközpont Tetőteraszára várják a gasztronómia szerelmeseit június 07-én (szombat) 8:00 – 16:00 között.
Ugyanezen a szombaton gyermekprogramokat is szerveznek.

 

Hajdúszoboszló

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr886280580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása