Éjszakai fürdőzés

2013. február 08. 13:53 - Észak-Alföld

Bejegyzés alcíme...

Kellemes kikapcsolódást ígér a martfűi fürdő a hétvégén, február 9-én este filmvetítéssel egybekötött éjszakai fürdőzésben lehet részünk. Esti kép.jpg

Martfű igazi vízi paradicsom télen is az úszás és a wellness szerelmeseinek. A hatalmas területű fedett fürdőben 5 medence található: egy úszómedence, két gyógymedence (nátriumhidrogén-karbonátos és kloridos, jódos hévíz fluorid tartalma jelentős),, egy aquafitness/tanmedence és egy gyermekmedence. Az úszómedence egyik részét 4 méteresre mélyítették a fölé emelkedő trambulin miatt. A vízfelszíntől 3 méter magasan található ugródeszka különleges vonzerőt jelenthet a fürdő számára..

Az egészséges életmódról gondoskodva - többek között - sóbarlang, wellness és fitnesz terek, 16 fős Finn szauna, a gyermekek szórakoztatására játszóház került kialakításra.

Aki több napra érkezik, kényelmesen veheti igénybe a fürdő szolgáltatásait, amely közvetlen összeköttetésben van a kiváló minőségű 3 csillagos szállodával. www.martfuspa.hu

Szólj hozzá!
Címkék: fürdő

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr895069456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása