Szeptemberben is Hajdúszoboszló? miért ne......slambucfőzés, bioétel fesztivál

2013. augusztus 27. 15:23 - Észak-Alföld

Az ősz beköszöntével  még nem kell lemondani egy jó kis szoboszlói programról. Szeptemberben egymást érik a remek gasztronómiai programok, és egy jó slambuc után, vagy akár előtt a fedett vízipalota is garantált élményt kínál.

Szeptember 7-én 14. alkalommal rendezik meg a Birka- és slambucfőző örömnapot.
Ez az alkalom nem hasonlítható más főzőversenyh A jó hangulat a magyar ízek elengedBioétel- és Borfesztivál2.JPGhetetlen kísérője, melyet szórakoztató programok is kísérnek a repülőtér területén felállított színpadon.

Rá egy hétre, szeptember 13-15. között a Bioétel- és Borfesztiválon bio alapanyagokból, helyben készült ételkülönlegességeket, finomságokat kóstolhatunk, közben kiváló magyar pincészetek boraival ismerkedhetünk meg. A háromnapos rendezvényt népzenei és néptáncbemutatók, könnyű- és komolyzenei koncertek, valamint a bio életformát népszerűsíthető kísérőprogramok egészítik ki.

www.hajduszoboszlo.huBirka- és Slambucfőző.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr555477770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása