Hétvégi debreceni programajánló

2013. szeptember 06. 10:12 - Észak-Alföld 2.

Az előrejelzések szerint, gyönyörű, verőfényes kora őszi hétvégének nézünk elébe. Rajta hát, elő a futócipővel, a kiskabáttal (de lehet, hogy még az sem szükséges), és töltse ezt a ragyogó hétvégét a szabad ég alatt! Debrecen számos változatos programmal várja látogatóit.

Szeptember 7.

Fuss együtt Zsuzsival!
12:00-kor elstartol a Zsuzsi Erdei Futógála páratlan szépségű környezetben. A gála célja, hogy összehozza az embereket, az egészséges életmód fontosságát hangsúlyozza, és felejthetetlen élményeket nyújtson a résztvevők számára.
http://www.kisvasut.hu/view_cikk.php?id=2193

Bál, bál, UTCABÁL!
Az egész családnak kiváló kikapcsolódást jelenhet a 15-22 óráig tartó Harmadik Városrészi Családi Utcabál. Sok-sok remek program várja a kicsiket és a nagyokat egyaránt.
Helyszín: Szabó Lőrinc utca, Akadémia utca és a Kosztolányi Dezső – Babits utcai körforgalomig terjedő szakasz.

Szeptember 8.

Régiségvásár
Számtalan kincsre – antik tárgyra, könyvritkaságra, különböző korok relikviáira – lelhetünk, ha kilátogatunk vasárnap a Kishegyesi út parkolójába, ahol régiségvásárt tartanak. A külföldről is szemlélődőket vonzó vásár már reggel 7-kor nyitva áll az érdeklődők előtt, és egészen 15 óráig bolyonghatnak a ritkaságok között a kincskeresők.

Ez csak néhány a rengeteg kikapcsolódási lehetőség közül, amelyekkel emlékezetessé teheti ezt a szép napos hétvégét, ha Debrecenben jár.

Nagyerdő ősszel2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr785497684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása