Szelektív Szombat Nyíregyházán

2013. szeptember 12. 16:27 - Észak-Alföld 2.

6. alkalommal rendezik meg a Szelektív szombat elnevezésű környezetvédelmi családi napot szeptember 14.-én a Kossuth téren. A rendezvény célja, hogy a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára hívja fel a lakosok figyelmét. A környezettudatosság apróbb trükkjei játékos formában lesznek elsajátíthatók.

Nyiregyhaza.JPG

Az idelátogatókat egész nap bohóc, arcfestő, kukás-konténeres autó bemutató, számos kitűnő fellépő szórakoztatja. A hulladékok újrahasznosítására is sor kerül. Már hasznavehetetlennek hitt tárgyakból, anyagokból készíthetnek a jelenlévők maguknak hasznos eszközöket, mutatós ékszereket.

A nap csúcspontját a családi vetélkedő jelenti majd, melyre minimum egy felnőttből és egy gyermekből álló csapatok jelentkezését várják. Az élmények, tapasztaltok mellett értékes ajándékokkal is gazdagodhatnak a résztvevők. A fődíj egy notebook lesz, de nyerhetnek wellness hétvégét, kerékpárutalványt is az ügyesebbek. Akik nem érnek el helyezést, azok se csüggedjenek, senki sem marad ajándék nélkül!

A rendezvény ingyenes!

Bővebb információ: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr735508594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása